Láska je bolest....a bolest přejde!

Láska je bolest....a bolest přejde!

Anotace: .....:)....psánO v hodině dějepisu :D...

Lítáš v oblacích,ale křídla nemáš.
Nemůžeš jíst,ale nemocná nejsi.
Někdy to bolí,ale proč?Důvod neznáš.

Jen pláčeš a pláčeš,ale nikdo neumírá.
Spíš jenom zastávka konečná.
Život přece nekončí.

Musíš vstát a jít dál.
Ikdyž nikdo netančí a je prázdný sál.
Nesmíš si myslet,že jsi na všechno jenom sám.

Tak zvedni se a vstaň,zapomeň na bolest.
Jednou ti někdo znovu podá dlaň.
a znovu se pokusíš vznést.

Ten kdo ti ublížil je teď přece sám.
Nezasloužil si tě.když ti takhle ublížil.
I kdyby zlaté jabloně sadil a Zemi celé sloužil.
Tak víš,že si tě nikdy nezasloužil.
Autor Sarishka, 10.03.2009
Přečteno 352x
Tipy 2
Poslední tipující: Thesssinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí