Nechci sázet

Nechci sázet

Anotace: Jsi kamarád... zatím? Ano, zatím. Ráda bych něco víc ale - bojím se...

Snad cítím to zas znovu,
ten pocit, že v něčem neúmyslně plavu,
však nechci se zas zamilovat,
ne, já nechci o něčem takovém ani uvažovat!
Ano, já přiznám se, bojím se lásky,
bojím se jí strašně moc jak náhodné sázky - a já se nechci bát!
Však vsadila bych si, jen kdybych věděla,
že dobře to dopadne a já nic přitom neztratila. (ani kousek duše své)
Sotva jedna bolest odešla a já konečně našla světlo,
nechci aby mi opět srdce mé dočista zhnědlo.
Ráda bych tě pustila blíž,
ale dokořán srdce ti otevřu až vědět budu, že ty chceš také víc!
Avšak nevím, jestli chceš víc nebo ne,
a bohužel to neví ani to srdce mé.
A proto mi nezbývá než čekat a poznat to,
ale do té doby - nechci sázet...!
Autor K.., 10.03.2009
Přečteno 397x
Tipy 2
Poslední tipující: Seanko
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Opět moc krásné, opatrné, něžné očekávání lásky.

10.03.2009 20:22:00 | Seanko

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí