Noc

Noc

Bez tebe strach
a úzkost mě svírá,
po tobě touha
a hlad mě sžírá.

Mlhavý západ
opět připomíná,
že další noc
se s tvou láskou spíná.

Až vyjde měsíc,
pak setkáme se zas,
ve třpytních hvězdých závojích
a v krásný luny jas.
Autor Matsuyama Tatsuko-chan, 10.03.2009
Přečteno 383x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí