Že mám rád, proč to skrývat?

Že mám rád, proč to skrývat?

Anotace: Že mám rád, proč to skrývat?

Že mám rád, tak proč to skrývat?

Že mám rád,
Proč to skrývat?
Nebudu se tajit tím,
Že své srdce rozbuším,
Kdykoliv tě vidím.

Trvá to dlouho,
Srdce mi buší,
Okno v mé duši,
Otevře se pouho,
Jen na okamžik,
By nestihlo utéct, uniknout
Nic, než dávám najevo
- ne víc.

Milovat mohu,
Mít rád také,
Ke komu se upnout,
K osobě jaké?

Osoba jedna,
možná osobnost,
nedá mi klidu,
nedá mi spát,
říkám si, šeptám,
nemám ji rád?

Odpověď možná,
Bude znít,
Kdy ji mám vyslovit,
Kdy ji mám říct?
A jak vyjádřit?

Zase to dopadne,
Tak jako vždycky,
Romantik schovaný
někde v mé mysli,
Bude rýt,
Teskně snít,
Tak krásné by to mohlo být…

Mám snad plakat,
Mám se smát,
Jak snadné je se zamilovat,
Odmilování však bývá horší…
Autor Thanatos Mortis, 12.10.2005
Přečteno 353x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zvláštní..je v tom cítit chvatnost myšlenek..vpadající do hlavy jako zběsilé..při těchto tématech tak normální, že?? a přitom v celku pravdivé!! :o))

26.10.2005 14:40:00 | šuměnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí