Vedle Tebe

Vedle Tebe

Anotace: slova....

Vedle tebe cítím svět
s tebou umím skočit v dál
už tě umím nazpaměť
šílím když se vzdálíš

Tak to bolí
tíseň v srdci
pálí
cítím tlak a chvění
nespočítám minuty
hodiny snad stály

Hodiny a minuty jen se klidně vlečte
už cítím jak zrychluji
oběh krevní , dech
klíče cvakly ve dveřích
láska v nich zas teče
Autor Black T.A, 10.03.2009
Přečteno 378x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zamilovanost? , ale s tím opatrně :)

11.03.2009 18:52:00 | fisico

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí