Čtyři stěny

Čtyři stěny

Anotace: Asi tak když mi někdo chybí a přátelé nemají čas.

Ležím na posteli,
stěny si prohlížím.
Lidé mne prokleli,
chci utéct potížím.

Nelze,
ležím dál.
Neživotní meze,
ztratil se mi král.

Láska utekla,
tak jako přišla,rychle.
Asi jsem se pomátla,
chci zpět svého přítele.

Chmurné myšlenky,
čtyři stěny.
Venku se potemní,
svých myšlenek slýchávám ozvěny.

Čtyři stěny mně utiskují,
mučí.
Bodají,
samotě vehnali do náručí.
Autor Dark dream, 10.03.2009
Přečteno 280x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí