Pro Ponyho ¦

Pro Ponyho ¦

Anotace: Pro tebe bejby..

Našel jsi místo kam jiný se nedostane,
A já nechci ať to jen tak přestane,
Nevím už jak ti říct že jsi jediný,
S kterým chci být,
Připadáš mi tak strašně nevinný,
A já tě chci pro sebe mít,
Ty dvě slova která bych ti chtěla říct,
A zároveň je od tebe slyšet,
Tak pojď mi sakra vstříc,
Ať nemusím zase brečet.

Ruku v ruce všechno zdolávat,
A ničeho už se nebát,
Tvé jméno i ze spaní volávat,
A ve spánku se klidně kolébat,
Já chtěla bych ti toho tolik říct,
Ale odvaha ta mi chybí,
Řvát z plných plic,
Snad víš co se mi na tobě líbí..
Autor borůvka_3, 10.03.2009
Přečteno 339x
Tipy 2
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí