Darujem ti ružu

Darujem ti ružu

Anotace: ...kúpil som kvietok mojej nádhernej priateľke a krásne sa tešila...

Nádherné vidieť
ako spraví ťa šťastnou kvietok,
tak šťastnejšej tváre
už nikde na svete nieto

Nepýtaš nikdy
žiadne šperky či drahokamy,
nechceš niečo také
slovom, ani myšlienkami

Hoci zaslúžiš
si najkrajšie poklady Zeme,
chcem ti ich darovať
z vďaky, že sa milujeme

No ty si iná,
skromná, že sa to rovná hriechu
a mne stačí darček
tvojho prekrásneho smiechu

Máš dobré srdce,
sen a šťastie v ruži sa snúbi,
vieš prečo si skvelá,
preto ťa nesmierne ľúbim

Ak si praješ kvet,
skrátka, musíš byť dokonalá,
jednoduchosť, krása,
pekne si sa radovala

Odo mňa ružu,
keď si ovoňala prvýkrát,
ten úžasný pocit
nedá sa vôbec opísať

Tvojou tváričkou
rozlial sa krásne vďačný úsmev,
a teraz objímať
po celú večnosť sa skúsme

Ďakujem v očiach,
kvapkou slzy sa ti odráža,
ja mám pocit šťastia,
zaľúbeného víťaza

Ruža je krásna,
ale ešte krajšia tvoja tvár,
vyznávam ti lásku,
nielen tým, že ti rád dám dar

Tešíš sa z kvietku,
ja z tvojej úprimnej radosti,
šepkáš mi – Ďakujem
a v tom nádherné nežnosti

Kvet je maličkosť,
no dá sa ním povedať veľa,
že ťa mám, som šťastný,
že ťa ľúbim, že si skvelá

Vložil som srdce,
symbol večnej lásky do ruže,
a ten ruži navždy
v našich srdciach žiť pomôže

Hoc´ ruža zvädne,
ubližuje jej čas ďaleký,
naša láska trvá
a prežije v nás naveky.
Autor geronimo, 10.03.2009
Přečteno 628x
Tipy 3
Poslední tipující: valaki, Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí