Slunce polední

Slunce polední

Anotace: Miluji když slunce polední na tvou ...

Sbírka: Láska je stopa ve sněhu

Zavři očka,
tiše sni,
a až se den rozední
a na tvou tvář posvítí slunce polední,
pak polibek ti dám,
cítit budu že nejsem sám.

Až se den rozední,
a bude již po poledni,
ja po tvém boku budu snít,
a svými rty tě budu chtít políbit.

A až tě políbím,
tak ten nejnádhernější pocit ucítím,
že nejsem sám,
a snad,že jsem někým milován.
Autor greapy, 10.03.2009
Přečteno 513x
Tipy 4
Poslední tipující: Květka Š., Lilly Lightová, kikis, Kallkaa
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Je to moc hezky napsané..tip.

14.03.2009 21:17:00 | Lilly Lightová

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí