DŮVĚRA

DŮVĚRA

Anotace: ...1993

Oči jak pomněnka
a v ruce růže
říkal mi Sněženka
podle mé kůže.

Ruku mi podal
na prahu ráje
hlavu mi zamotal
počátkem máje.

,,Máj je lásky čas
tak dej mi své srdce"
ozval se milý hlas
a pohladil mé ruce.

Srdce jsem mu dala
a důvěru též
jiná ho zradila
poznal její lež.

Říkal: ,,Nevěřím ti,
ale mám tě rád."
Dnes mu otec říká zeti
a s dětmi si chodí hrát.
Autor Eči, 18.10.2004
Přečteno 909x
Tipy 1
Poslední tipující: zapomněnka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí