Noční přání

Noční přání

Anotace: A mé noční přání? -Čtěte a reagujte... :) díky

je to zatím jen klepání na tvoje váhání
nenechej z očí perly si krást
nezkoušej pominout to, co je zřetelné
tvá noční přání jsou pro tebe past

přivoň si k pugétu – za chvíli uvadne
přivoň si dokud je mlhavě krásný
- potichu leží a tvou vůni hltá...
dříve než na trny tvé srdce nabodne
dříve než jeho význam stane se všedním
- potichu odejdi, pomalu svítá...

jak snadné je opustit to, co tě věznilo
tak snadné! Ty přeci nejsi na hraní
a nejsi sama, vždyť za dveřmi už čeká
v ruce má pugét a ty slyšíš klepání
Autor Shimy, 10.03.2009
Přečteno 373x
Tipy 3
Poslední tipující: Markéta Hl., Maro Deives
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

líbí se mi

10.03.2009 22:59:00 | Maro Deives

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí