Déšť

Déšť

Anotace: ...

Paní Noc ač celá černá je
sní a nevzdává se naděje
touží po mihotavém světle svíček
a růžových snech zpod zavřených víček
neslyšně vzdychá ti za oknem
stále doufá že potká jasný den
že středobod jejího vesmíru
opije se láskou přes míru
a znovu ji voňavě pohladí
barevná křídla motýlí
Snad milostné deště šumění
její tichou bolest zatají
až budou dne a noci těla
vášní zas propletena
a nebudou jen snít
o spojení
Autor Bunny, 10.03.2009
Přečteno 322x
Tipy 2
Poslední tipující: Kapka, Markéta Hl.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí