Srdcia zhoria v ohni

Srdcia zhoria v ohni

Anotace: (O láskach mladosti.)

Mladosť, dvaja, sa spoznali,
kvitli, tešili sa, láskali,
jednu vec nerozoznali,

dve srdcia, tešiac sa, spolu v srdcovej krútňave,
prepojení tajnými putami,
nevšímajúc okolitý zhon, v zmätku, vo vrave.

Mysliac, naveky, spolu v romantickom objatí, utajení, trebárs za rohmi,
máva čaro. Nevediac, že mladé, mäkké srdcia,
však často zhoria v ohni.

Copyright © Juraj Hrom
Autor Juraj Hrom, 11.03.2009
Přečteno 225x
Tipy 4
Poslední tipující: Holis, Kapka, Markéta Hl.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí