Tekutý slaný song

Tekutý slaný song

Anotace: Sklamania.

Kvapká ťažká rosa slabosti na dych,
neveselo je bez Tvojich osobnosti mier,
bez nich.

Niekedy len tak uvažuje, lacno,
veľa mu chýba,
najmä Tvoje krásno.

Tekutá soľ na lícach, v kalužiach, moriach,
navždy,
si v srdci, ni v nočných morách.

Copyright © Juraj Hrom
Autor Juraj Hrom, 11.03.2009
Přečteno 285x
Tipy 8
Poslední tipující: Holis, Lota, Markéta Hl., labuť, Mbonita, Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí