Setkání

Setkání

Anotace: Je to skoro půl roku co jsem něco napsal....Nyní mám opět motivaci tak sem zpět :-)

Setkání

Přes dva měsíce za námi a nyní nadešel ten čas.
Kdy mohl jsem Tě vidět a slyšet Tvůj hlas.
Záhlíd sem Tě na lavičce - spíše nenápadnou osobu,
ani stovkami slov dlouhé básně nelze popsat Tvoji podobu.
Sic pomálu výřečná - však úsměv Tvůj za Tebe hovoří.
Stačí jediný Tvůj letmý pohled a každý láskou k Tobě zahoří.
Být s Tebou chvíli - čas dvojnásobně rychle plyne.
Odbila osmá a už jen silueta Tvá se v dáli vine.
Odešlas a mám Tě nyní plnou hlavu.
Zbývá jenom čekat až někdy vynoříš se opět z davu.
Možná budeš sedět na lavičce - přesně na tom samém místě.
Jak to tedy nejspíš bude? To možná dozvíte se někdy přiště.
(LSI, 11.10.2005)
(Věnováno T.J.)
Autor LSI, 12.10.2005
Přečteno 590x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásné, třeba ji opět zahlédneš:o)budu ti moc držet pěstičky, protože podle mě je láska tím nejkrásnějším a nejcnostnějším, co kdy vůbec můžeme poznat.o)krásný den, básníku, pa Sun

25.10.2005 13:21:00 | Sunny

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí