Lásko moje

Lásko moje

Anotace: Vyznání for Love

Lásko moje kouzelná,
jen s tebou jsem svobodná,
rty tvé jsi mi do paměti vryl,
všechny mé nedostatky jsi polibky skryl,
tvé ruce hladívají mou tvář,
vždy, když zrudne na nebi zář.

Do pláště lásky jsi mě zahalil,
jen co jsi mě poprvé pohladil,
co prvně jsi mi polibek dal,
když na mě ses s úsměvem podíval.
Autor Ivas.22, 11.03.2009
Přečteno 709x
Tipy 2
Poslední tipující: Seanko
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Krásně krásné!

11.03.2009 21:30:00 | Seanko

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí