Rozhodnutí

Rozhodnutí

Anotace: Válka si žádá oběti...

Milá má, co to děláš?
Milá má, proč naříkáš?
Copak odcházím navždy?
Neboj se o mne, já přežiji.

Milá má, kam chceš jít?
Milá má, co chceš mít?
Odejít bych snad neměl?
Musím jít, žádá si to sněm.

Nezoufej však milá má,
Můj meč také šrámy má.
Dokud budu s ním, přežiji.
Dokud s nim budu, vyhraji.

...

Milý můj, copak to nevidíš?
Milý můj, na smrt jíti chceš?
Neodcházej, prosím, nechci!
Ale poslechneš mne?

Milý můj, kolik lásky máme?
Milý můj, tímhle ji zahodíme.
Navždy sama budu, jen na
tebe myšlenka bude v mysli mé.

Tak tedy, jdi si, vyhraj.
Nevrátíš-li se, budu stále tvá.
Vrátíš-li se ale, nečekej mne.
Nevrátím se já k tobě...
Autor found, 11.03.2009
Přečteno 424x
Tipy 3
Poslední tipující: Akanishi, Vratislav
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krása, suprové rozepsání muže a ženy xD

12.03.2009 17:15:00 | Akanishi

Muž X Žena
Klasika... :-)
Hezké!

11.03.2009 13:22:00 | Lady Ungrasped

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí