Poslední slzy

Poslední slzy

Anotace: ...miláčku...chybíš mi...

Sedím u okna a stále přemýšlím,
po tváři slzy stékají mi.
Co budu bez Tebe dělat dál si rozmýšlím,
tak smutno, smutno je mi.

Srdce mé bolestné rýhy tíží,
Lásko, navždy Tě budu milovat,
všude tma a tíseň se plíží,
konce krásné lásky budu litovat.

Vím, život lehký není,
každý má nějaký bol svůj,
po rozchodu se vždy něco změní,
prosím, počkej na mě! Stůj!

Cítím Tvůj pohled – s pocity smíšenými,
miloval jsi mě také – to já vím.
Musíme život zvládat i s chvílemi ztíženými,
o všem krásném, co bylo, si tu sním.

Sním teď již klidněji,
ale uvnitř srdce mé puká,
snažím se zapomenout rychleji,
ó taková hrozná muka!
Autor kamich, 11.03.2009
Přečteno 406x
Tipy 4
Poslední tipující: Chonglee, nejsembásník, Markéta Hl.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Život jde dál...
kdo by se nové lásky bál ;)

11.03.2009 18:50:00 | fisico

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí