Chtěla bych

Chtěla bych

Anotace: Chci snad toho tak moc? :-(

Chtěla bych kluka,
co chránit by mě chtěl.
A tlustá pomlka,
pryč vše co bylo,co věděl.

Chtěla bych lásku,
která by byla někonečná.
Žádnou otázku,
která by byla smutečná.

Chtěla bych někoho,
kdo by se nebál říct co cítí.
Nebál se říct něco milého,
či jak krásně voní polní kvítí.

Chtěla bych kohokoli,
milého,nežného,skutečného.
Smutek nikoli,
nikdy nic zlého.

Chtěla bych,
být milována.
Jen jeho smích,
a já už nikdy nezklamána.
Autor Dark dream, 11.03.2009
Přečteno 447x
Tipy 1
Poslední tipující: Dedillope
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí