SEN?

SEN?

Anotace: ne.. jen láska co nezná hranic, Míšo mt upe nejvíc:-*

Slova tvý jsou něžným pohlazením,
miluju když říkáš: Jsi pro mě vším.
To, co prožíváme zdá se být snem,
ve kterém je každý z nás okouzlen.
Neskutečně mladí hledáme
své barevné místo pod sluncem.

Spjati hlubokou citovou vazbou
mluv lásko dokola jak jsem tou pravou.
Buď už mým posledním jediným
a dýchej napořád s tím citem čarovným.

Tam někde hluboko oba víme,
že jeden druhému navždy patříme.
A až mi prstýnek dáš a tím se mi odevzdáš,
pak budu tvoje, ty můj a celý svět náš.

Z lásky naší rodí se ještě větší,
když toužíš po naší budoucnosti.
Majíc společné plány a odhodlání
jsme spolu sníc o věčném milování.
Autor Dedillope, 11.03.2009
Přečteno 575x
Tipy 3
Poslední tipující: Anne Leyyd, WAYWARD
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

je to moc hezky napsané, taky bych to tak chtěla zažít.. nemám jedinou námitku =)

12.05.2009 19:07:00 | child.of.saviour

ano krásná

31.03.2009 20:07:00 | zlomený a nanicovatý -__-

Krásná báseň! Opravdu! ST :)

12.03.2009 21:05:00 | Anne Leyyd

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí