Chladná bestie

Chladná bestie

Anotace: Pro Michala Š.

Jsi zelenooká bestie s plavými vlasy!
Když objímáš, chlad se mě zmocňuje, horší se počasí.
Mluvíš jen v hádankách, nech řeči plynout,
než ukázat cit, to radši zhynout.

Neříkat pravdu a lhát jsou rozdílná slova?
Já teplo čekám zas a znova.
Jen blázen tomu snad uvěří,
teploměr hodnotu minus pět naměří.

Emoční sms nechám si pro sebe,
bude mi líp určitě bez Tebe?
Zakládám hnutí - jsem naivista,
budu stát v čele, tím jsem si jistá!

Zapomeň na rozdílnou verzi,
co chceš ode mě, s klidem dál ber si.
Vybrakuj mi hlavu do poslední vzpomínky,
pak zapal svíčku, rozžehni plamínky.

Až tě hry se mnou bavit přestanou,
moje city z popela už nikdy nevstanou.
Zůstane prázdnota, která jen bolí,
směj se mi, vždyť ty můžeš cokoli!

Však čím víc směju se já,
tím víc uvnitř pláču, jsem zničená.
Jak romantický rozervanec peru se s touhou,
myšlenka předbíhá myšlenku pouhou.

Píšu Ti tenhle vzkaz, moc toho na srdci,
neumím povědět, co vlastně teďka chci.
Pošli mě z reality zpátky do snů,
tam totiž to co chci, najisto dostanu!
Autor dablicek, 12.03.2009
Přečteno 301x
Tipy 2
Poslední tipující: Kallkaa, Markéta Hl.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí