Vím že jsem vůl ale každej dělá chyby...

Vím že jsem vůl ale každej dělá chyby...

Anotace: Mno tak tady máš básen psanou srdcem jen pro tebe a ty víš jak moc mě vše mrzí

Chci poznat lásku a smysl života,
trápí mě žal a samota.
S tebou štastnej můžu být,
jen musíš ale i ty chtít.

Dala jsi mi šanci a já jí zkazil,
věřila jsi mi a já tě podrazil.
Srdce mě z toho ted bolí,
vidím to já i mé okolí.

Prosím tě dej mi poslední šanci,
změním se po tomhle kopanci.
Nevěděl jsem až dosud,
že ty jsi můj osud.

Když jsem bez tebe jako bych nežil,
že ti nejsem lhostejnej rád bych věřil.
Tak ještě jednou tě prosím,
dej mi šanci protože ty jsi ta co v srdci nosím.
Autor chico13905, 12.03.2009
Přečteno 412x
Tipy 6
Poslední tipující: Toužím, Radek.oslov.Šafárik, Markéta Hl., Seanko
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

nádherné básně jen stím pokračuj dále

19.03.2009 00:34:00 | Prcek056

pěkná a upřímná

12.03.2009 14:03:00 | Markéta Hl.

Zdá se to být úpřimné, tak se snaž chlapče. Hezky napsáno

12.03.2009 13:45:00 | Seanko

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí