Kde láska spí?

Kde láska spí?

Anotace: Ukvapeně ztratil lásku snad dokáže každý, ale znuvu ji najít je veliké umění.

Kam zmizí láska, vždyť byli skvělí pár,
šla bych jí hledat, ale kudy se mám dát,
vždyť ani nevím, zda by o to ještě stál,
to mám vše nechat a všeho se vzdát?

Kam zmizí láska, vždyť měl ji tolik rád,
kde je to místo, kde se ta láska ukrývá,
kam, když se unaví chodí láska spát?
musím jí najít, nic jiného mi nezbývá.
Autor Ditka, 12.03.2009
Přečteno 280x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí