Jen malý okamžik

Jen malý okamžik

Anotace: Někdy i opravdu maličký okamžik může člověku změnit úplně celý život.

Maličký okamžik, kapka, tak málo stačí a vše se otočí,
měli jste život, lásku, sny,
teď lámat si hlavu s čím si vlastně člověk vystačí,
čím naplnit své smutné dny.

Měli jste jistotu, štěstí, lásku co všechny rány hojí,¨
oporu co bude při váš vždycky stát,
a teď bojíte se o budoucnost svojí,
co bude dál? Jak tohle naučit se přežívat.

Teď máte smutek, pláč a velké zoufání,
a nikde náruč, která na vás čeká,
jak se dá žít bez lásky a milování,
jak ztratí se city u člověka
Autor Ditka, 12.03.2009
Přečteno 367x
Tipy 3
Poslední tipující: Jan Blahovec, Petbab
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc pěkné a co bylo dál?

12.03.2009 23:05:00 | Jan Blahovec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí