Očištění

Očištění

Anotace: Je třeba hledat nový začátek a nepoddávat se zoufalství.

Zakořenil si se hluboko v mám srdci,
láska je kat a já utíkám před jeho meči.
Jednou mne zabije, hlavu utne,
vždyť i hrot kopí moji hruď protne!
Jsem slabá a potřebuji sílu nabrat,
jenže na tom musím ještě zabrat.
Jednou se povede a úsměv na tváři se mi objeví,
konečně budu volná, šťastná a ne v zajetí.
Autor boomslang, 12.03.2009
Přečteno 261x
Tipy 1
Poslední tipující: Agniezka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

určitě budeš..:)

13.03.2009 13:22:00 | Agniezka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí