Pro neznámou dívku

Pro neznámou dívku

Anotace: Krátká báseň o vyznání lásky

Chtěl bych abys se mnou byla,
mohla vidět východ slunce,
které svit svůj rozprostírá.
Podobáš se prvosence.

Chtěl bych tě mít vedle sebe,
abys velkou radost měla,
viděla to krásné nebe.
Připomínáš mi anděla.

Chtěl bych s tebou tady ležet,
zapomenout na starosti,
mraky nechat volně běžet,
stejně jako všechny strasti.

Chtěl bych, abys mě ráda měla,
pila se mnou víno dobré,
pak se spojí naše těla,
nad námi bude nebe modré
Autor Jean-Valjean, 13.10.2005
Přečteno 498x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc pěkné přání...

01.11.2005 09:19:00 | Krtica

:o)

14.10.2005 19:48:00 | Jonesy@seznam.cz

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí