Kdo za to může?

Kdo za to může?

Anotace: ...láska....jinak je taká smutná

Žiju jak bych měla,
ale láska všechno poničila.

Nic me již nebaví,
básně píši potají.

V nich mohu napsal žal,
i to,že srdce mého ztratil se král.

Pustá,prázdná duše,
okolí ví,všechno túše.

Však ignorujíc mou bolest,
říkaj už nejsi naše malá ratolest.

Chci zkočit.
Navždy spát.
Ten cit,
ve mne procit.
V tvém objetí chci se hřát,
nebo jen umírat...
Autor Dark dream, 12.03.2009
Přečteno 252x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí