Nespěchej a....

Nespěchej a....

Anotace: .....počkej chvíli....!

Proč spěcháš?
Počkej chvíli,
Nechoď.
Na tváři zase útěk skrýváš,
tolik se mi líbíš,
když na rtech úsměv míváš.
Neodcházej, zůstaň!
Nespěchej,
prosím už přestaň.
Přestaň nemít čas,
vždyť víš,
že život, jde bez příkras.
Nech být už ten čas,
Nemysli na něj,
Prosím,
už neodcházej.
Zůstaň ještě chvíli,
moje srdce se tiché harfě podobá,
avšak s tebou,
ten tón stále sílí.
Tak nespěchej,
a chvíli touhy si užívej!
Autor Martin Flídr, 12.03.2009
Přečteno 338x
Tipy 4
Poslední tipující: lucajda89, OkittoAde, floreciente
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí