Jsi mým snem

Jsi mým snem

Anotace: ...láska na nás čeká všude... přepadne nás, když to nejméně očekáváme...

Ach lásko má jediná,
nebývala jsem tak smutná,
sny plnit bych všem chtěla,
však na tebe jsem zapomněla.
Nechala jsem tě v dešti slz stát,
tiše v kalužích umírat.
Volal jsi na mě a já byla zaslepená,
tak nevšímavá a zasněná.

Jak já o tobě snila,
že s tebou bych být mohla,
až neviděla jsem tě tak blízko přijít,
nabízel jsi mi možnost s tebou žít,
já stále žila jen v mém snu,
čekala jsem, kdy už opravdu usnu.
Probudil jsi mě jednou z rána,
když v kopcích začala růst tráva,
to tys mi onen sladký polibek z pravé lásky dal,
na mě se s láskou podíval,
řekl jsi ty nejsladší slova,
která chci slyšet znova,
vždyť teď žiju v jiném snu,
v tom opravdovém bez nedosažitelných snů.
Autor Ivas.22, 12.03.2009
Přečteno 705x
Tipy 3
Poslední tipující: Seanko, Kapka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezké rozjímání o svých pocitech

14.03.2009 09:18:00 | Seanko

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí