Slzička večera

Slzička večera

Anotace: krásný večer, noc i ráno:-)

Odraz svíček lemuje tvou hladkou tvář,
v šeru vedle mě ti naděje rány hojí,
poddej se touze vždyť mě tu vedle máš,
dnes jsi mou hračkou a já zase tvojí,

do očí hledící hledáme ta správná slova,
tolik blízko a tak daleko k sobě však máme,
že vedle sebe sedíme je poněkud vzácná shoda,
o letmý polibek se snad i později postaráme,

proč máš tak smutné oči v odlesku vína,
byť slza se neudrží a vydá se na svou pouť,
snad něco více uvnitř nás možná i dřímá,
proto nech se unášet…pojď semnou plout…
Autor Gamy, 12.03.2009
Přečteno 514x
Tipy 6
Poslední tipující: Bíša, mimi1000, Kapka, Jana M., labuť, WAYWARD
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je v tom pro mě jistá blízkost...

13.03.2009 08:09:00 | Jana M.

Snivá..

12.03.2009 22:44:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí