Kráska s kočkou na klíně

Kráska s kočkou na klíně

Anotace: Večerní představa

Kráska s kočkou na klíně,
co vypadá tak nevině,
co sama sedí kdesi v teplém pokoji,
co za chvíli svoje šaty odstrojí
a pak ulehne do pelíšku svého
a já budu stát vedle něho,
pak popřeju jí sladké snění,
dříve než se ona změní,
v krásnou šípkovou růženku
a já budu stát zas venku,
pryč z toho pokoje,
však moje mysl zůstane,
s ní tam bude napořád,
svou láskou jí tam budu hřát.
Autor Jan Blahovec, 12.03.2009
Přečteno 324x
Tipy 6
Poslední tipující: mkinka, Jan Blahovec, Holis, Kapka, Markéta Hl.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkné o kočce.

10.04.2023 18:00:06 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí