Poprvé

Poprvé

Anotace: to nejde prožít znova...

tak strašně dávno, dávno je to
světelných let snad tisíc tomu
zrodil se čas pro rozhodnutí
zrodil se čas i pro bod zlomu

nocí se míjely galaxie
milenců touha prvních vteřin
doteky úst a procitnutí
dech vášně z propocených peřin

exploze jader nitra slunce
jasná zář krabí mlhoviny
fúze dvou jader pro Helium
po hříchu žádný pocit viny

tak strašně dávno, dávno je to
světelných let snad tisíc tomu
byla jsi láska mého srdce
zakletá tělem do atomů...
Autor Buližník, 13.03.2009
Přečteno 347x
Tipy 7
Poslední tipující: denebrin, Vivi., Churry, Mbonita, evy
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nemám slov..."o)

13.03.2009 18:37:00 | Churry

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí