Na obtíž

Na obtíž

Chci obejmout tě, pohladit,
a pusu ti dát.
Stopy smutku zahladit,
tak prosím, měj mě rád!

Však ty už sis lásku našel,
a já se jí nestala.
Není ale všem dnům konec,
abych tady plakala.

Třeba zjistíš spoustu věcí,
i to, že tě ráda mám,
to že jsi mé potěšení,
s tebou půjdu ke hvězdám.
Třeba i tam.

A co teď zbývá, než si najít
někde nějakou malou skrýš,
aby nikdo nevšiml si
lásky, jež je na obtíž.
Autor Lucci Narr Pavlowna, 13.03.2009
Přečteno 394x
Tipy 11
Poslední tipující: Emma Kulíková, Terulienka, Spadlá z nebe, strašidýlko-střapatý, Kapka, Saša T.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

snad budes v OKU bez slzicky

25.03.2009 20:10:00 | Terulienka

Hezké, smutné, pravdivé, ale bude líp!!

13.03.2009 17:38:00 | Saša T.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí