Boj

Boj

Anotace: Říkali, že láska je nenávist a měli pravdu.

Sbírka: Básničky psané pomalou půlnocí

Říkali, že láska je nenávist a měli pravdu.
Miluji tě a nenávidím se.
Nenávidím se, že jsem jaká jsem,
nenávidím se, že nedokážu být lepší.
Jsem něčí a ničí,
jsem nikdo a někdo.
Píseň chaosu boří zdi ochrany kolem mne a já cítím, že déle už nevydržím.
Blouzním, svět zdá se být moc malý.
Ptáci létají pod zemí, kde jejich zpěv slyší jen mrtví.
Ti už nikoho nezajímají a nikdo nezajímá je.
Se smrtí vytratí se bolest.
Proč nejsem mrtvá?
Něco tak jednoduchéo zvládne i nikdo jako já . . .
Ne. NE!
Odvážnější je zůstat žít, než-li zemřít.
Dokud budeš mé jméno znát já přísahám, bojovat budu dál.
Chci se lepším člověkem stát.
Kvůli tobě.
Autor Raiko, 13.03.2009
Přečteno 301x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí