Zamilovaný

Zamilovaný

Anotace: jakým způsobem být spolu, když jsme každý na jiném místě.

Teď jsem chvíli z vany venku , je mokro,kam se podívám
zastavím se na chvilenku a jsem moc rád, že tě mám

Pouštím k tomu hezkou hudbu,která uchu pěkně zní
s vodou něco udělám a bude to nevšední

Proměním ji v drobnou páru, která k Tobě cestuje
a když se k Tobě dostane, bude ráda, že tam je

Spustí se Ti do náruče a také i do klína
tak budeme stále spolu, když se večer usíná

Zůstane tam celou noc a Ty ji budeš vnímat
a též ráno zůstane, i když budeš snídat

Vydrží tam dlouho, do večera pozdního
kdy tam zbude pouze kapka, což je pravda nemnoho

To však přijde nová pára, která srdce rozbuší
přikryje Tvé krásné tělo a vše kolem přehluší

Opět klesne do náruče, i do Tvého klína
a je jedno, zda je léto, nebo velká zima

Pusť mě prosím k sobě dovnitř, já v Tobě chci spát
rozdělit se s Tebou o vše a sebe chci Ti dát

Nevím, jestli je to hodně, nebo jenom maličko
vím však jedno, moje lásko, moje sladká holčičko

K životu Tě potřebuji, jsem tu jako zchromlý pták
bez Tebe nic nesvedu, prostě žiji jen tak tak

Na křídlech snů i tónech písně
myšlenky mé k Tobě letí

které neber prosím přísně
ať též vnitřně hezky je Ti
Autor mimi1000, 13.03.2009
Přečteno 666x
Tipy 3
Poslední tipující: NikitaNikaT., LadyCat
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:o) hezké.

15.03.2009 21:08:00 | NikitaNikaT.

Kéž by ta slova řekl mě můj přítel... překrásné vyznání lásky...

14.03.2009 04:28:00 | LadyCat

To by nesměl být takové trdlo :-) byl jistě rád že dal dohromady holou prostou větu a ještě mu někdo u toho stál za zády. :-) tohle každý nemůže umět. Bohužel.

14.12.2013 19:57:18 | kulisak

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí