Suverén

Suverén

Anotace: Prostě magor

Přišels a suverén byls každým coulem
lásku nestavěl jsi na první místo
měl jsi prostě všude štísko

na výsluní slávy rád jsi se hřál
rád jsi bral a nerad dal
mít nejlepší auto a nejhezčí byt
to bylo Tvoje krédo
já lituji tě,vždyť chudákem jsi
Tvé srdce nezná lásku,ten překrásný cit
Autor edithka, 13.03.2009
Přečteno 315x
Tipy 6
Poslední tipující: vodnař, Teereezkka, Elisha, Innna
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Myslím si, že vím jak se cítíš. Báseň úžasná. Přesně to vystihla.

13.03.2009 21:08:00 | Teereezkka

bojím se, že se tady "najde(me)" jako Češi v mnoha procentech...

13.03.2009 20:43:00 | rybí prdy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí