Nic není snadné.

Nic není snadné.

Anotace: Není báseň ale nezapomenutelná slova z jedné písně No easy Out (Rocky IV)

Nejsme nezničitelní myslím že je to tak.
Je ale neuvěřitelné jak jsme v rukou osudu..
Některé věci mají cenu aby se za ně bojovalo!
Některé city nikdy neumřou..
Nežádám o další šanci chci jen vědět proč?

Není snadné odejít z domova..
Není to jen tak dávat jen dobré..
Nechci propásnout čas nechci tě táhnout dolů..
Ale cítím se jako vězeň jak cizinec v bezjemném městě.
Vidím jen nenávist a rozzlobené tváře..

A mám strach že to by sme to mohli být ty a já..
Mám mluvit o tom co mělo být a co jsi očekávala?
Ne není to lehké odejít z domova..
Dávat dobré může být i špatné..

Můžem se podělit o tehle sen.
Poznáme co k sobě cítíme?
Místo dole a cesta bez konce..
Nevím jestli jsem udelal vše správně.

Některé věci mají cenu za to aby se pro ně umíralo..
City se nemění jen stárnou..
Nežádám o další šanci chci jen vědět proč?
Není to snadné od tebe odejít..
To není jen tak dávat jen dobré..

Ne není to snadné odejít...
Není to lásko snade odejít z domova..
není to snadné..

Autor Mausik, 13.03.2009
Přečteno 403x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí