Kaluže

Kaluže

Anotace: Chytáš-li kapky, kaluž vyschne...

Sbírka: Slova v kalužích

Odraz můj na chodníku leží
Padá déšť
Padá na nábřeží

Kapka po kapce
Co bude netuší
Dolů se jí nechce
Je obětí Kaluží

Chytal jsem kapky
Padaly mi na jazyk
Dělal jsem zmatky
Musel chutě omezit

Byly sladké
Byly i kyselé

Nemyslím to špatně
Netvař se kysele

Miluješ kapky anebo Kaluže?
Miluješ mě nebo jiného muže?

Byla jsi sladká
Byla jsi i kyselá

Se mnou jsi mohla
Mít, co jsi neměla

Jako padající kapky
Spadli jsme do Kaluže

Co malá holka jako ty?
Co ona zmůže?

A co já?
Co já mohu?

Ptáš se mě?!
Pusť mě k tomu slovu!

Kaluž vysychá
Vysychá vedrem

Pojď si promluvit
Někam si sednem

Kaluž vysychá
Vysychá pouze tvá

Má stále plná je
Tvá je mrtvá

Tak proč se nebavíš?!
Sedíš v tom rohu?!

Vždyť já za to nemohu!
Pusť mě k tomu slovu!
Autor Bourdon d'Charpiott, 13.03.2009
Přečteno 361x
Tipy 6
Poslední tipující: Kapka, Kite.Kat, Markéta Hl., Raallio, Maro Deives
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

dost to skřípe ale nápad je to dobrý

13.03.2009 23:21:00 | Maro Deives

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí