Teorie sněhová

Teorie sněhová

Anotace: Opět jedna z pocitových.

Tenkrát,
jak se snášely první vločky sněhu na zem,
začínala jsem být pomalu, ale jistě do něj blázen.
Poprvé se ozval tehdá,
má tvář vždy tak jasně bledá
chytla odstín Růženkový.
Tři týdny naprosto šťastná byla,
ze dne na den ho však sklila.
Oklamal mě on i polibky jeho
idealizovala jsem si až příliš,
neviděla na něm nic zlého.

Se sněhem přišel, se sněhem tu byl,
když však sníh odešel, on se nevrátil.

Přichází jaro.

Vrátí se mi ještě?

(ne, už jen deště)
Autor Teereezkka, 14.03.2009
Přečteno 306x
Tipy 3
Poslední tipující: Terulienka, Kapka, Caracol
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

aj dast je krasny,ked sedis doma :)

21.03.2009 20:00:00 | Terulienka

s přicházejícím jarem objeví se jistě někdo jiný, který už nebude klamat...

15.03.2009 13:24:00 | Caracol

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí