Proč???

Proč???

Anotace: ...?...Proč...Proč...Proč...Proč...Proč...?...

po celý ten čas
oči zavřené sem měla
zněl tu ňáký hlas
ale pravdu sem neslyšela

proč mám v očích slzy
proč je mi to líto
proč mě to jen mrzí
a ještě bolí to

pocit viny mám
cítím se jak žhář
ale proč se ptám
když ty seš ten lhář

proč se mi klepou ruce
proč mám divný pocit v břiše
proč mi buší srdce
ten hlas mi něco říká tiše

teď už chápu
to já vše porouchala
jak tak tápu
tak jsem tě nikdy neposlouchala

ale tobě to není líto
tobě se neklepou ruce
tebe nebolí to
tobě nebuší srdce

jaká jsme si poznal
a víc už jsi nechtěl
víc si nepotřeboval
na to abys odešel
Autor Wlasticka, 14.03.2009
Přečteno 346x
Tipy 2
Poslední tipující: Mounkey, jesterka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí