(hod)noty

(hod)noty

Anotace: ....

-------------------------
(invisible)

vsude jen davy lidi
kricej
a jen ty tady zpivas
svym krasnym hlasem
o nestastny lasce

ze vsechny chyby
prijimas za svy
a stava se z tebe
opily zvukovzdani

prej presne jako ja
nemuzu bejt tam
kde chci bejt
a nemuzu chtit
to co chces ty
a nebudu nikde
kde skladas
svy city
a ty me vidis
jak tu
sem.

----------------------------

predstav si svet plnej slunce
jednotlivy rocni obdobi
jako obdobi
nasi
lidsky lasky

aspon pro dnesek
predstav si
zemi
kde zijem vsichni
se stejne
vylozenejma kartama
neexistuji lzi
a vidis
jestli to pouto
mezi nama je
a nebo neni.

-----------------------------
bala sem se postavit
tyhle pravde
ale vytrpela sem si dost
a tak se te ptam
/aniz bych si predstavovala svoji odpoved/

milujes me?

-------------------------------

kdyz sem hledala
reseni
myho problemu
o nas
dvou
prisla sem na to
ze jedinou prekazkou
sem ja sama

mam pocit
jakoby
vsechny slzy
byly zbytecny
ale vim
ze jednou potkam nekoho
kdo z nich udela
dest
s rukama svazanyma za zady
pujdeme po kolejich
a budem vedet
ze nas nic
nezastavi.

------------------------------

vychazi slunce
a ja si pripadam
jak kdyby dneska
svitilo
pro vsechny
jen ne pro me.
a ja se muzu
divat
jak vsechno kolem bezi
hodinky myho zivota se zastavily
a ja to vsechno pozoruju
na nazloutlym platne
obklopena
lidma
ktery maj svoje
bolesti
a resej je
rozhodne jinak nez ja.

-----------------------------
CHCI BEJT S TEBOU
a neexistuje zadny
ze bych nemela.
protoze muzu chtit
cokoliv na svete.

------------------------------
jen ses prani
ktery mi za tu bolest
uz nestoji.

ne
ze bych te uz nemilovala
jen uz si jen v mym srdci
a ne v hlave.

-------------------------------

prerusila sem tohle
bolavy spojeni
sedim uprostred velky postele
.presne. uprostred
v ruce
pistoli s jedinym nabojem
a prosim te
prestan me mijet
at muzem bejt
zase stastny.

.
nezvladam tuhle tmu
volam ti
at se nevytracis
z myho vedomi

nevim jak tohle vsechno ukoncit
/tisice slov na moji stene se rozmazavaji
a krici na me
at spadnu/

a ja teda
p a d a m

nejsilnejsi cit k tobe
jmenuje se

a t e n t a t

/šžéýščžářžáčžáčžýčžáčžáářýářýážážýíýáščžéščýžéýéěščáýžě=ýž=ěáíýž=šřýžšřá=ýžěčáéřýščáéžířýéščýáéžš/
Autor embryo v hlave, 15.03.2009
Přečteno 303x
Tipy 2
Poslední tipující: J.U. Ray
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Veledílo bez diakritiky. Až z toho mrazí.

17.03.2009 22:37:00 | J.U. Ray

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí