Dopis

Dopis

Anotace: ----

Můj princi,
ty ani nevíš,
jak jsem ráda,že tě mám,
každou chvíli sama se ptám,
co asi děláš v tuhle chvíli,
kde je Tvůj kůň bílý,
kdy nastane den,
až Tě spatřím na vlastní oči,
kdy poznám svět,
který se láskou točí...

Můj princi,
ty ani nevíš,
jak moc se teď cítím sama,
jako by velká zeď stála mezi náma.
Jsi blízko, a přitom mnohem dál,
jsi sen, který chci aby se stal.

Můj princi,
kolik mailů už jsme si asi napsali,
kolik slov, vět a řádků,
kolik už asi uběhlo pátků....

Můj princi,
proč je mi teď najednou tak teskno,
když dlouho jsem Tvé řádky nečetla,
i když mailová schránka je starých řádků početná.

Můj princi,
stále dokola poslouchám tu píseň jedinou,
kterou mám s Tebou spojenou,
tu, ve které jsi princ v bílé košili,
kterou Ti služebné rády ušili.
A já jsem princezna zavřená ve věži,
cítím se bez Tebe jak svázaná v otěži.

Můj princi,
čekám na Tebe každým dnem,
kdy splní se ten krásný sen,
až vysvobodíš mě z toho smutku,
zbavíš se všech špatných skutků.
Čekám na Tebe,
v šatech dlouhých,
kéž by zbývalo už několik minut pouhých.

Tvá princezna
Autor Aangela, 15.03.2009
Přečteno 364x
Tipy 3
Poslední tipující: PPetrushka, Kapka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Super Tip!Kéž by byly princové více odvážnější a už nás konečně přišli zachránit.Moc krásné jako z pohádky...:-) P.S. Stýská se mi Soničko, po těch starých časech...

24.03.2009 14:45:00 | PPetrushka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí