Svítání

Svítání

Anotace: No, jaro je tady:-)

Z pod polštáře líně zívá láska
Slunce se do zlaté odívá
V kamenném krbu oheň praská
Paprsek „dobrý den“ zazpívá
A jaro voní všude kolem
Tancuje, zpívá, skotačí
Dnes už je konec s zimním morem
Teplo mráz na sever zatlačí
Dvě ruce spjaté dávným kouzlem
Tančí ve světle svítání
Ty a já pod peřinu vklouznem
Na známé lásky volání
To vše se děje za svítání
Když jaro svádí k milování.
Autor 0Falcon0, 15.03.2009
Přečteno 397x
Tipy 4
Poslední tipující: NikitaNikaT., labuť
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To je hezké. ST! za obsah.

21.03.2009 19:52:00 | NikitaNikaT.

Hezky se mi četla.

15.03.2009 20:19:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí