Miluj

Miluj

Anotace: Naslouchej

Naslouchej hlasu svému
naslouchej ji i ty jemu

Pohlaď ji po tváři, když je smutná
úsměv na tváři se rozzáří
Pohleď ji do očí, pohledem upřimnosti
srdce radostí se rozskočí

Naslouchej hlasu svému
naslouchej ji i ty jemu

Objímej ji bez ostychu, miluj ji
a staň se jedním z jejich hříchů
Polib ji pln pokušení, neplač
život s láskou lehký není

A proto naslouchej hlasu svému
naslouchej ji i ty jemu

Miluj ji a každý den
najevo jí dej,že splnil se ti sen
Autor Hmota, 15.03.2009
Přečteno 395x
Tipy 3
Poslední tipující: Jitinka, Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí