Brouzdám se ...

Brouzdám se ...

Anotace: Mít tak na vše tolik času jako na přemýšlení...

Brouzdám se krajinou,

k myšlenkám čas tu mám.

Brouzdám se krajinou,

příroda je můj chrám.

Brouzdám se myšlenkou,

v hlavě teď zmatek mám.

Brouzdám se myšlenkou,

před oltář poklekám.

Brouzdám se vzpomínkou,

modlím se za lásku tvou.

Brouzdám se vzpomínkou,

snad plamínky nezhasnou.

Brouzdám se nadějí,

tou šancí na druhou.

Brouzdám se nadějí,

že opět budu tvou.
Autor Ditka, 16.03.2009
Přečteno 307x
Tipy 1
Poslední tipující: brooklyn
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

milé

25.03.2009 00:43:00 | brooklyn

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí