Láska není jen pojem

Láska není jen pojem

Anotace: Toto napsala moje rozpolcená osobnost, která miluje a s láskou žije.

Co je láska?
Láska je růže s trny, které zraní zamilované.
Láska je obětí vášně a touhy.
Láska je básnikovo prokletí.
Touha psát zamilované písně, když miluje
Bolest psaná jeho rukou, když ho někdo zradí

Láska je dar i prokletí
Pro každého je něco jiného
Láska má mnoho pojmů, každý ji vidí jinak
Pro někoho je prožitek těl, pro další jen pouhý cit.
Někdo ji cítí naplno.
Někdo ji vidí, jako hloupou věc.

Kdo však dokáže milovat?
Kdo miluje naplno?
Kdo je básníkem lásky?
Na tyto otázky, je těžké hledat odpověď a přece tu je.
Láska je jiná, láska je vzácná.
Pro každého jinak cenná.

Láska není jen pojem
Lásku nevidíme, ale cítíme.
Hebké pírko, jež nás hladí po tváři.
Je to kapka děště, co ti stéká po hrudi.
Jsou to tichá slova básníka.
Je to život, je to romantika.
Mílovat a lásku znát.
To je úkol jen pár z nás.

Miluj a najdeš lásku
Nezraď a budeš šťastný.
Autor Bianka dela Richi, 16.03.2009
Přečteno 621x
Tipy 5
Poslední tipující: jesterka, Kapka, ZuzInQa
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí