Kristýnce

Kristýnce

Anotace: Slunce mého srdce Měsíční svite mé duše Nekonečná obloho mého jsoucna nejvzácnějšími démanty hvězd osázena

Snad snový dotek anděla
Snad hvězdný prach se snes
Když ruka ruku protkala
V šeru našich cest

Vždyť samotní andělé mi závidějí
Pohled do Tvých očí zářících
Očí v nichž se duše utápějí
Laskavé přec vášní bouřící

Snad anděla jen dotek snový
Snad hvězdný snes se prach
Vášnivé hebkosti rtů Tvých kdoví
Dá se se ctí odolat

Andělé sotva tak šťastni jsou
Když Ty mě něžně pohladíš
Toužím být se svou Kristýnkou
Ale to Ty určo víš ;o)
Autor Druza, 16.03.2009
Přečteno 460x
Tipy 8
Poslední tipující: Princezna.Smutněnka, losscar, a_tao, jita.1965, WAYWARD, Rbb
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí