Minulost

Minulost

Anotace: Jak se ho zbavit, z hlavy ho mé Lásce vymazat...a hlavně jak já se stím mám vyrovnat?...

Minulost se stále ozývá,
proto mě to užirá.
Minulost i často schází,
proto ten strach, že se vrátí.
Minulost Tě stále chce,
a Ty neumíš říct ji NE!

Citům se hold někdy nedá poroučet,
některé je proto lepší z hlavy vypouštět.
V sázce je teď hrozně moc,
život bez Tebe by byla hluboka noc.

Přemýělej nad tím, Lásko má,
nechci být ten co pak ztroskotá...
Autor MisaTurek, 16.03.2009
Přečteno 349x
Tipy 2
Poslední tipující: KLARISA
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí