Sinaj

Sinaj

Anotace: ,,,

Svatební oznámení
tak jako loni
voní
naivitou
písmo zlatý
bílý šaty
vzpomínky
na svatbu zpitou.

Rozvody,usmíření
jiskření
střílení bez míření
přikryto banalitou

Ve válce šestidenní
si lásko tebe cením
když na mně zuby cení

..po noci světlo denní
přijímám s povděkem
v tom kraji dalekém

Tvou fotku..celý jmění
i když má zmáčklý okraje
na prsou vedle samopalu
hlídám jak poklad králů
tam u daleký Sinaje.

Ve válce šestidenní
i když jsem na umření
čas v hlavě..přemejšlení
patří jen tobě Zdeni!
Autor zenge, 16.03.2009
Přečteno 283x
Tipy 5
Poslední tipující: Kapka, Mario de Janiero, Rolnička
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí