Krvavý Valentýn

Krvavý Valentýn

Anotace: lásky pohřební bál

Krvavý Valentýn
a z bonbónů hořko v puse
MILUJI TĚ chtěla jsem říct
jen tohle a nic víc...
řasenka stéká po tváři až na dno.

Krvavý Valentýn
a plané řeči vypuštěné z úst
uschlé růže - kytka poslední
"Ach lásko, bylas až moc nevšední"
měl jsi říct, že nemáš rád chytré lidi.

Krvavý Valentýn
a netrpělivost dvou srdcí
poznání že z ohně je prach
a ty mé choré duše vrah
co se stalo, že už ti dva nežijí?

Krvavý Valentýn
a otisky prstů neřeknou ti nic
žádné alibi pro mou zničenou duši
které přece zklamání tak sluší
symfonie smutku a lásky pohřební bál...
Autor Nessy, 16.03.2009
Přečteno 338x
Tipy 8
Poslední tipující: jesterka, Mounkey, Hasa, Kristine Clary-Aldringen
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Opravdu silné!

19.03.2009 13:57:00 | Mounkey

tohle rozhodně za st stojí. moc se mi to líbilo.

16.03.2009 19:31:00 | Kristine Clary-Aldringen

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí